Program

Museumnacht Kids

16 Mar 2019    17:00   /   Kinderworkshop@Nest

Program is in Dutch

Doe mee met de Museumnacht Kids op 16 maart 2019. Om een toffe presentatie neer te zetten repeteren we al op zaterdag 9 maart. We maken onze eigen presentatie met als hoofdvragen:

Wie waren wij? Wie worden wij? Wie zijn wij? Met deze vragen gaan we aan de slag in de tentoonstelling ‘History is His Story’, die in het teken staat van de mythische wereld van muzikant, poëet, schrijver en filosoof Sun Ra.

In een ruimte van oneindigheid en ongekende mogelijkheden bedenken en maken we dat wat wij absoluut mee willen geven aan de toekomst.

Wij zijn….Another tomorrow.

Voorafgaand aan Museumnacht Kids werken we in NEST letterlijk tussen én met de kunstwerken. Onder begeleiding van een theaterdocent van Het Nationale Theater doen we onderzoek naar het vertellen en doorgeven van verhalen. Dit resulteert in een levend museum, dat we tijdens de Museumnacht Kids presenteren aan het publiek.

zaterdag 9 maart l repetitie 10.00-14.00 uur
zaterdag 16 maart l repetitie 12.00-17.00 uur
zaterdag 16 maart l presentatie Levend Museum 17.00-21.00 uur

Let op!: Breng je eigen lunch mee, wij zorgen voor drinken en tussendoortjes. En trek gemakkelijk kleding aan waar je goed in kunt bewegen.

Koop hier je kaartje

This program is part of History is His Story

Program

(Nederlands) Museumnacht kids

1 Jan 1970   /   Event@Nest

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

zaterdag 17 maart 2018, 17.00 – 22.00 uur

Museumnacht Kids

Op 17 maart is Zoro Feigls solotentoonstelling speciaal geopend voor kinderen tijdens Museumnacht Kids. Daarvoor zijn Het Nationale Theater en Nest op zoek naar kinderen (8 t/m 12 jaar) die mee willen doen aan ‘NIET BEWEGEN’.

Onder begeleiding van een theaterdocent van NTjong werken twintig kinderen een middag letterlijk tussen en met de kunstwerken samen. Het wordt één groot onderzoek naar stilstaan én bewegen, net als de kunstwerken van Feigl. ’s Avonds laten de kinderen hun levende tentoonstelling zien aan publiek.Meedoen? Geef je hier op.

In zaal 3 kun je de gehele avond terecht voor wat lekkers te eten en drinken.

This program is part of Infinity

+

Nest newsletter

Schrijf je in voor de Nest nieuwsbrief
* verplicht veld