Fred Sandback: The measurement of space

Solotentoonstelling Fred Sandback i.s.m Kunstmuseum Den Haag

Kunstenaar
Met makers
  • Maria Barnas – beeldend kunstenaar
  • Meyer-Chaffaud – dansgezelschap
  • Michelle de Bruijn – meditatie expert, wetenschapper
  • Studio LOOS VanBergen/VanKreij – interactieve muziekperformers

In een tijd waarin over-bewustzijn is van de ruimte die we innemen, met name ten opzichte van elkaar, toont Nest ‘Fred Sandback: The Measurement of Space’. Met simpel gespannen draden maakt Sandback een lege ruimte tot een indrukwekkende ervaring. In Nest worden twee grote installaties van zijn hand getoond. Tevens reageren er makers vanuit verschillende disciplines op de tentoonstelling. Zij geven een interpretatie van hun intieme ontmoeting met de leegte. Deze vertalingen zullen gedurende de tentoonstellingsperiode worden uitgezonden op de website en via sociale mediakanalen van Nest.

‘Fred Sandback: The measurement of space’ is een samenwerking met Kunstmuseum Den Haag. De tentoonstelling is een extra zomerprogramma in Nest en komt in plaats van de tentoonstelling die wegens COVID19 verplaatst is. We bieden bezoekers een unieke kans de tentoonstelling individueel te ervaren.*

*Wil je met meer mensen komen? Dat kan ook. Een tijdslot mag geboekt worden voor meerdere mensen (met een maximum van 15).